Socker - och övertid

Godmorgon lördag.

Det var en sockerdag igår också. Ett glas påskmust, en mjukglass och lösgodis 🤷🏼‍♀️ det här med att jag var trött på choklad i torsdagskväll när jag gick och la mig, det verkade som bortblåst under fredagen.

Vi gjorde absolut ingenting. Tog en promenad. Det vart grillat till middagen och så en bra film på kvällen (The Zookeeper’s wife). Sambon träffade sin brorsa en stund och fixade med musik och jag tog en timmas tupplur. Det händer liksom inte så speciellt mycket mer i väntans tider.

Shit skulle kunna gnälla i varenda inlägg om hur tråkigt jag tycker det börjar bli att vänta. Idag är det tionde dagen på övertid. Kom igen förlossningsvärkar eller vatten, något måste det hända? Samtidigt som jag försöker ställa in mig på igångsättning den 25 april - lika bra att ställa in sig på det, har ju inga tecken på att förlossningen skulle vara runt hörnet liksom.

Ska gå upp och äta någon knäckemacka och kolla serie nu. Vänta på att sambon ska vakna & det kan ju ta sin lilla tid..

Gillar

Kommentarer

enhemlighet
enhemlighet,
Jag hade inga tecken innan, det bara satte igång med värkar helt plötsligt 😊 Det kan verkligen ske när som helst, så sjukt egentligen 🙈 Önskar vi bodde nära, då kunde jag underhålla dig i väntans tider ❤nouw.com/enhemlighet
klivinihemligheten
klivinihemligheten,
Hade ju varit fantastiskt ♥️nouw.com/klivinihemligheten
InaPettersson
InaPettersson,
Jag hade heller inga tecken. Vaknade mkt t i natten, gick o kissade. Skulle sätta mig j sängen så så de flosh bara så gick vattnet 😂. Så sjukt haha. Hoppas de händer snart 🤗nouw.com/inapettersson
klivinihemligheten
klivinihemligheten,
Ååååh då får jag hiPad att det sätter igång 😍nouw.com/klivinihemligheten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229