Slut på terminen

Bussresa.
Vart både buss till boxen & därifrån. Vädret är ju katastrof, så ingen lust att gå i det åh bli dyngsur. Lillan sov båda bussresorna. Somnade återigen I vagnen påväg till boxen i morse 👏🏼 och i sele påväg från boxen, la ner henne sen i vagnen när jag väntade på bussen.

Träning.
Dagens Strong Mama var den sista för terminen. Sen i januari börjar 2.0 - och många från gruppen ska fortsätta köra, vilket känns super kul. Då blir det onsdagar & fredagar, 09:45 istället för måndagar och onsdagar 09:30 som nu. Spelar ingen större roll egentligen. Öppna förskolan ska flytta närmare oss (gatan mitt emot) så där kommer vi springa en del när vi inte tränar. Sen tänker jag att lillan nog vill simma igen. Funderar på när det vore bäst, egentligen torsdagar för skulle man vilja åka till Gotland så kan man dra en fredag eftermiddag & stanna till tisdag. Utan att missa någon aktivitet. Förutom öppna förskolan, men där behövs det ju aldrig någon föranmälan. Däremot vet jag inte om man är så sugen att dra iväg och simma torsdagar, det blir liksom aktiviteter tre dagar på raken. Kanske inte gör något, egentligen. Bara jag som tycker det är segt med att dra hemifrån tre dagar på raken vid 08:30 tiden.

Eftermiddagen.
Har verkligen INTE gjort ett skit. Vilket har varit SÅ skönt. Ätit salladsbar. Fikat när lillan åt lunch. Kollat massvis med MasterChef avsnitt och lekt otroligt mycket på golvet. Pen Pen har liksom lekt i lugnan ro och inte behövt mig speciellt mycket 🙏🏼 vi båda har fått andas lite.

Nu.
Just nu sover minstingen. Och jag funderar på att göra det också, ställa alarmet vid 16:00 och tänker då förbereda middagen. Blir simpelt ikväll 🍝.

Senare.
Jag ska iväg och träna senare, passet starta vid 17:15 och när jag sen kommer hem så byts vi av & sambon drar ut för att springa. Undertiden äter lillan och jag middag, sambon käkar när han sen kommer hem. Sen är det alla sådan där kvällsbestyr ni vet. Skulle ju vara UNDERBART att lägga sig tidigt ikväll, också.

Gillar

Kommentarer