Sjukstuga

Feber.
Aha det var alltså så! Lillan har feber. Aldrig haft såhär mycket, 40.2 i temp. Varit i kontakt med 1177 (två gånger) och VC. Eftersom lillan inte är förkyld så beror ju febern på något. FÖRMODLIGEN 🦷. Annars vet vi inte vad det är. Dock är det dags för de där gluggarna att poppa upp, man kan ju tro att hon ska vara tandlös för all evighet.

Rutinerna.
Och där var det någorlunda schyssta nätterna, de bra läggningarna, rutiner när hon brukar äta och lägga sig borta. Idag har hon sovit 08:45 till 09:30, 09:50 till 11:15, 12:30 till 13:30 och så somnade hon nu vid 17:15. Där mellan har hon ätit och druckit så det är ju bra 👏🏼. Och Alvedon har hon fått nu. 1177 ville att jag skulle avvakta för att se om den 40 tradiga febern höll i sig ett par timmar för då skulle jag ringa VC, så därför jag ringde dem. Och de sa att jag skulle ringa imorgonbitti 🤦🏼‍♀️. Skiter i rutiner nu, det går inte. Hon behöver sova och hon behöver få i sig energi när det passar henne. Spännande natt detta blir, hon lär ju vara vaken till sent ikväll.

Hamburgare.
”Ska vi ta hamburgare nu när lillan är sjuk?” - så ikväll äter vi 🍔. Tycker dock det ska bli GÖTT, det var länge sedan som jag åt en köphamburgare. Mins faktiskt inte när det var sist?

Nu.
Ska plocka iordning lite. Och strax kommer sambon med mat. Då blir det Farmen. Och bara sitta, sådär som vi annars brukar göra varje kväll efter 19:00 då lillan vanligtvis sover. Ikväll blir det lite annat, men så är det.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Stakars liten 💕
nouw.com/ingajohansson