Puls & träning

Cirkelfys.
Jag kom alltså iväg på träningspasset. Vilket jag nu är super glad över. Det har inte blivit mycket träning på senaste så är nöjd över att jag faktiskt gick iväg. Jätte lätt åh känna att man hellre stannar hemma. Men man, varje fall jag - behöver komma iväg och träna för att få mer energi. Nu är jag super taggad på att hänga med lillan och sambon. Visserligen var jag det innan också. Men nu är det på ett annat sätt, ja ni förstår.

Dock tappade jag mitt träningskort på vägen 🤦🏼‍♀️. Så jäkla slarvigt.

Steg.
Har som minimum att gå tiotusen steg, per dag. Idag har jag verkligen lyckats. Även så igår - även då jag bara var hemma, men att städa är tydligen bra för att samla ihop steg. Frågan är om det faktiskt är steg eller ett jag rört dammsugaren fram och tillbaka 🤷🏼‍♀️. Hur som helst, jag går efter den. Och känner mig nöjd när det över mitt mål.

Nu.
Sambon har lagat middag. Fisk, stekt potatis och remouladsås. Ser fram emot att sätta mig vid ett dukat bord. Eller det gjorde jag igår också i och för sig. Men extra lyxigt att det är på en måndag. Fördelningen vid oss är: jag lagar middag i veckodagarna och sambon på helgerna.

Ikväll.
En annan fördelning är att jag lägger lillan & sambon stödet iordning efter matlagning, lek och hänger tvätt osv. Fungerar utmärkt även det, just nu. Så efter vi fixat med sådant och jag duschat. Så ska vi sjunka ner i soffan och glo på Big Brother. I vanlig ordning.

🌟.

Gillar

Kommentarer