Produktiv morgon

Natten.
Vågar egentligen INTE skriva detta. Men de senaste två nätterna har ändå varit ok. Lillan har endast ammat typ tre gånger, vid 01:00 tiden och sen vid 04:00 och så precis innan vi går upp vid 06:00 - bara för att jag tänker att hon ska somna om. Men det gör hon ju aldrig 🤷🏼‍♀️. Sen har hon vaknar någon gång men somnat om själv åh jag har inte behövt kliva upp från sängen 🙏🏼. Hon somnade utan att vi vaggade henne - i sin egna säng, var liksom i närheten. Och i morse gjorde jag samma åh hon somnade på cirka 10 minuter. Nu blir det INGE mer vaggande. Sambon får bara gilla läget, lära hur jag gör. Tänker, som jag skrivit förr. INTE stå med en klump i famnen, kommer ju få ryggproblem.

Produktiv.
Denna morgon har lillan och jag gått igenom städförrådet. Organiserat. Finns ännu några hyllplan som kan fixas. Lagat lunch, linsgryta. Så den är klar och bara att äta 👏🏼.

Sveriges yngsta Mästerkock.
Ligger och slappar lite innan lillan vaknar. Kollar på Sveriges yngsta Mästerkock och jag funderar på HUR det fungerar? Lagar de verkligen all mat själv? Då är lagar de ju tusan sjukt bra mat, absolut bättre än mig...

Ibland skulle man vilja se hur det verkligen går till. Lika så Farmen. Vad händer när kamerorna är av liksom? Tänk att JAG kanske skulle varit med i det programmet. Helt sjukt! Men då hade inte lillan funnits, så är glad att jag inte åkte.

Gillar

Kommentarer