Pen Pen

Sovdags.
Nu ska jag sova, ska bli otroligt skönt. Är trött ikväll - vart ändå en väldigt aktiv dag. Det behövde jag, efter en lugn vecka.

Pen Pen.
Gick tillbaka i bloggen och läste från den 24 april och ett par dagar framåt. Började typ lipa. Det var så länge sedan & det var så så mycket känslor. Sa till sambon att jag nästan vill ha en liten Pen Pen till. Och om den dagen kommer, då ska jag mysa mer & bara vara. Inte tänka en massa. Bara låta den lilla få ta plats. Då vet jag att alla känslor och allt kommer ordna sig.

Hur som helst. Länge sedan det kom en uppdatering kring lillan. På julafton är hon 8 månader!

Och i ett tidigare inlägg - för flera veckor sedan. Så var jag så orolig över att hon inte ”pratande”. Men det har kommit först nu 🙏🏼. Inte överdrivet men någon gång under dagen. Nu kommer det massvis med olika ljud. Hon sa papapapa först innan mamama. Hade aldrig hört mamama men så en natt när hon vaknade så var det där. Gissa vem som inte tog en fajt då utan plockade snällt upp bebis och bara mös i det hon precis sagt. Vet dock, att ordet inte har någon innerbörd ännu. Men det var ändå otroligt gulligt.

Kryper & sitter utan problem, sedan innan 6 månader. Ställer sig upp mot saker, inga problem. Nu har hon börjat ställa sig & ställa, åh stå. INTE länge men jag har 8 sekunder på film. Sambon berättade när jag var borta igår kväll, att hon stod längre än de sekunderna jag sett. Så häftigt!

Fortfarande en vilja av stål och temperament. Glad den mesta av vaken tid. Kan pyssla med sitt och behöver inte alltid umgås med mig. Men det är ju svårt att inte hänga med henne, hon är snabb och aktiv åh ska klättra på allt. Älskar fortfarande gitarren. Babblarna och Lollo & Bernie. Har ett otroligt charmigt skratt - och charmar många. Men inte många tänder, faktiskt inga.

Ja, helt enkelt perfekt. ♥️

Gillar

Kommentarer

INA
,
Va de har hänt mycket sedan vi träffades sist 😭. Jag och hon får härja omkring på båten 🥰
klivinihemligheten
klivinihemligheten,
Mer än gärna, så kan jag spela med Vinni på iPad 😚
nouw.com/klivinihemligheten