Park & jogging

Igår eftermiddag hade vi en super trevlig dag här hemma. Eller hela dagen var guld! Men under eftermiddagen så tog vi oss en utflykt med cyklarna, sambon fick hem sin elsparkcykel. Super kul att glida omkring med den.

Under kvällen så drog jag iväg på ett crossfitpass. SJUKT svettig sista del.

E3M for 18 min:
15 Push Ups
15 Wall Balls (9/6kg)
15 Box Jumps (60/50cm

När passet var slut så slängde jag mig på golvet. Mådde inte speciellt bra. Men så sjukt KUL det är!

Morgonen idag började med att Penny och jag tog bussen till Rålandshovsparken, där vi mötte Ellinor & Wille. Super trevligt då det var ett tag sedan vi sågs och Wille har blivit SÅ stor! De är verkligen inga bebisar längre, de är barn!

Därefter la vi med barnen i sina vagnar och så började vi springa hemåt. Efter nästan 4 kilometer så vinkade vi hejdå till varandra och så sprang Penny och jag vidare. Efter de där 4 kilometrarna så tänkte jag först gå resten av biten, men så fick jag flow och tog en omväg hem.

Sprang med Baby Jogger City Tour vagnen, aldrig gjort det innan. Och det gick jätte bra - inte alls lika tung som EmmaLjungan.

Penny däremot sov inte ens i 60 minuter. Hon vaknade när vi mötte upp sambon. Spännande eftermiddag vi kommer ha! Vi har varje fall ätit lunch för ett tag sedan.

Nu ska jag ta hand om köket. Pennys naglar. Duscha. Och sen ska vi umgås med Sara & Jamie, får se vad vi hittar på. Ikväll ska Penny bada badkar. Och sen är vi ensamma, sambon är iväg och spelar Tennis. Kommer säkert hem ganska sent.

Gillar

Kommentarer