Onsdag

Morgnar.
Våra morgonar blir bara tidigare och tidigare, idag vaknade Penny 04:15 och jag gjorde allt jag kunde för att få henne och somna om men det gick så klart inte. Strax efter 05:00 klev vi upp från sängen, så vi har som varje morgon legat morgongosat. Enligt min klocka så har jag fått ihop tre timmars djupsömn det är ju ändå helt okej om man jämför med igår då det bara var 1 timme.

NoxBox.
Idag väntas det utomhusträning med Strong Mama gruppen. Så jag är på väg till Globen nu. Det är ungefär 6 km dit och eftersom att vi är utomhus på onsdagar så brukar det generellt bli ganska lite träning, då Penny inte vill sitta i vagnen och då är det svårare att hålla koll på henne utomhus. Dock är coachen otrolig och tar henne väldigt mycket men ändå, det finns andra föräldrar och barn där som också behöver uppmärksamhet.

Idag.
Vi har faktiskt inte så många planer för dagen. Det väntas träning som sagt och jag har med mat till Penny. Får se om vi äter den i en park eller om vi äter tillsamman hemma. Beror lite på om hon är trött eller inte. I eftermiddag tänkte jag att vi ska gå till parken. Öppna förskolan kommer vara där och vid 14:00 så har det sångstund. Dock tror jag att Penny är för gammal, ibland har de träffar till barn i yngre ålder alltså under tolv månader. Tror dock inte det bör vara problem att vi ska delta. Jag menar, är det ens någon på öppna förskolan? Typ inga alls längre. Trist ändå eftersom verksamheten är utomhus.

Som vanligt så ser veckodagarna ut som de alltid gör och det är alltid samma frågor och tankar från mig. Ingenting nytt alltså....

Gillar

Kommentarer