Onsdag

Cykeltur.
Trampade iväg till boxen imorse. Kändes konstigt att cykla själv. Men det var härligt! Nöjt verkligen, vädret var ju underbart dessutom!

Träffade på en gammal klasskamrat från Universitet. Vi bestämde att eventuellt ses nästa vecka i parken vid oss, hon har två barn. Så passar utmärkt att hänga i parken liksom!

NoxBox.
Ångrar smått att jag tränade igår, varje fall SÅ tungt. För det vart tungt idag på passet. DOCK gick det över förväntan, men mina ben darrade så mycket när jag stod stilla.

Körde då utomhus. Det var en RFT, på varje varv så skulle man göra tre gånger av allt.

Varv 1.
- Sprint i trappor
- utfall uppför
X3

Varv 2.
- 12 st bulgariska utfallssteg
- 12 st knäböj med hopp
X3

Varv 3.
- 10 st death march (10 kilo i varje hand)
- 10 st trusthers (10 kilo i varje hand)
X3

Varv 4.
- 10 st KB swingar (16 kilo)
- 10 st goblet squat (16 kilo)

Ja, vad ska jag skriva om detta pass? Jo, KUL! 👏🏼

Vila.
Cyklade sen hem. Käkade köttfärsås med spagetti. Duschade. Hängde med familjen. Gick och sov 60 minuter.

Kristallparken.
Sen drog vi och kollade stora fordon. Och sen sen till Kristallparken. Lillan gungade. Och kort därefter kom Sara, Sam & Jamie. Så roligt! Så hängde med dem.

Balkong.
Sen drog vi hem. Sambon åkte till mataffären, handlade middag. Undertiden hängde lillan och jag på balkongen. Dock började det blåsa en del - nackdelen med att bo högt upp. Men hon tyckte det var roligt när det kom hård vind. Hon är cool min lilla tjej!

Ikväll.
Annars ikväll har vi fixat lite med tvätten. Sett Big Brother. Och ett halvt avsnitt av Bäst i test. Nu ska jag sova, ska bli SÅ skönt.

🌟.

Gillar

Kommentarer