Onsdag

Nätterna.
Tänkte egentligen inte yttra mig om nätterna. MEN - vi har slutat med välling och ersättning. Tycker lillan sover dåligare då, varje fall på ersättning och välling vill hon inte ha. Så vi kör på med gröt innan läggning och vi tycker att nätterna ändå varit helt okej. Första gången hon vaknade inatt var till exempel vid 23:30 och inte vid 21:30 (eller 22:30 som det varit på senaste) så det är alltid något 👏🏼. Men det vänder nog snart med kaosartade nätter, igen.


Tidiga morgnar.
När man är uppe tidigt, numer 06:00 är den nya tiden hemma vid oss. Så hinner man en del innan man ska iväg på annat. Vi har denna morgon plockat ur diskmaskinen & hunnit läsa lite böcker. Så det har varit en trevlig morgonen. Tycker dock att alla morgnar är trevliga.

Strong Mama.
Sen drog vi till strong mama. Gick hemifrån tidigt så lillan hann somna i vagnen, han till och med gå till affären INNAN träningen.

Träningen gick väl sådär. Lillan är mer medgörlig på Puls & Träning, tror det beror på att stämningen där är lugnare. Färre föräldrar och barn. När det är strong mama, så är det högt tempo och fler personer.

Vila.
Nu vilar lillan. Och jag fikar. Dricker kaffe och äter brownie. Farligt att ha sådant hemma, blir ju att man äter oftare än om man inte skulle haft det hemma. Vilket säger sig självt, jag är ju inte en sådan person som kan låta snackset vara heller. Utan äter upp allt, tills det är slut. Dock är detta brownie gjord på daddlar & svarta bönor. Inget socker.

Skulle behövt fixa här hemma. Men orkar INTE. Känner att jag faktiskt ska passa på åh slappa nu när jag kan det, fixa hemma får jag gärna när lillan vaknat igen.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Våra barn fick oxå gröt till kvällsmål och sov då gott hela natten
nouw.com/stenhagenbettan