Och så var man hemma

Pendeltåg.
Lillan tycker det är SJUKT segt att åka pendeltåg. Det har hon inte fått från sin mor, tycker det är ganska trevligt med kollektivtrafiken. Varje fall att åka buss..

Hon vägrar sitta i barnvagnen. Och inte heller i mitt knä. Hon vill gå omkring. Men det går ju inte 🤦🏼‍♀️. Så underhöll henne i knät med massa sånger och böcker, till Farsta gick det bra. Sen tröttnade hon. Tur det bara var en station från där vi skulle av.

Det braiga med pendeltåget var varje fall att det krånglade. Var spårfel eller något likande i Älvsjö, så tåg var försenad och inställda. Vilket gjorde att tåget som skulle gå 11:00 istället gick efter 5 minuter. Då det förmodligen skulle ha gått 10:30 egentligen, tur för oss!

Så efter att ha hjälpt en herre med sin tågbiljett så kunde vi kliva på, göra oss hemmastadda och sen åka strax därefter. Super! 👏🏼

Hemma.
Gick till affären - handlade sallad. Och sen behövde vi bara vänta på bussen i ett par minuter, sen var vi hemma! Så smidigt allting gått.

Väl hemma så käkade vi lunch. Lekte. Och sen sov vi en stund, jag i 60 minuter och lillan i typ 1,5 timma. Underbart! Mer sömn under dagarna, tror jag mår bättre av det. Eller tror? Vem mår dåligt av sömn liksom...

Kvällen.
Nu under kvällen har lillan varit ganska gnällig. Men somnade som vanligt strax efter 19:00. Sambon och jag har börjat kolla ikapp Big Brother. Tycker det är så jäkla kul! Det dumma i allt, är att vi helt och hållet glömt bort Farmen. Vi hinner liksom bara med ett program i taget.

Nu.
Dags att sova, 🌟.

Gillar

Kommentarer