Nyårsafton

Nyårsafton.
Vi gjorde oss iordning i lånelägenheten innan vi drog hem till mamma. Kunde innan till och med ligga åh kolla en halv film som gick på tv:n undertiden lillan låg och sov. Sen gjorde vi oss iordning åh drog bort till mamma. Började fixa med middagen åh undertiden sambon gjorde förrätten så gick vi hem till morfar en snabbis.

Sen vart det förrätt åh huvudrätt. Vid 20:30 tiden nattade vi lillan efter en kväll på ett ganska schysst humör. Vart lite ledsen när vi kom till min morfar men sen charmade hon dem. Behöver väl som vanligt, känna in miljön.

Därefter agerade min mamma lekledare. Hon hade försett med små redskap för lek. Bland annat mini bowling, skjuta snudd i hink osv. Super kul! Därefter tog vi fram brädspelet som vi köpte på röda korset för ett par månader sedan. Sjukt kul och ganska pinsamt emellanåt. Går ut på att det kommer två påståenden, typ: äta någon annans snorkråka eller att någon gräver snorkråka i din näsa. Ja, ni förstår ju. Så ska de andra motivera om varför de tror som de gör. Sjukt kul 😂

Lillan sov dock oroligt. Bäddat iordning åt henne på en madrass på golvet, men två gånger så var hon ute ut sovrummet och krypandes i hallen mot oss. Bestämde oss för att lägga i barnvagnen istället åh då gick det bättre, där sov hon sig igenom tolvslaget. Det nya året firade vi in på mammas uteplats. Brukar ofta gå iväg för att vi alltid tänkt att man ser bättre typ nere vid båten eller vid domkyrkan MEN vi såg otroligt mycket där vi stod. Det var tydligen någon skjutgalning som smällde massa stora raketer precis utanför. Kul för oss - men synd om djuren.

Efter vart det försatt häng vid med mamma en stund. Sen gick vi till lånelägenheten, nöjd med kvällen. Tror jag somnade omkring 02:00/02:30 tiden. Och lillan har varit vaken, vad de känns som - varje timma.

Morgonen.
Vid 07:30 så ville lillan gå upp. Startade tv:n och lät henne glo på den en liten stund, bara för att få vakna till. Därefter åt vi macka, tror jag åt fem stycken (delade med mig åt lillan) med smör & sen smörgåsrån. Året 2020 börjar galant med ett mer hälsosamt år. Tar tar i det där när jag kommer hem igen. Kanske.

Nu ska vi fortsätta leka en stund. Sen ska vi lägga oss - igen. Tror det behövs efter natten med konstig sömn. Konstig sömn mer än vanligt..

Gillar

Kommentarer