Natti natti

Har nu varit hemma en stund - är helt ensam hemma då sambon är ute och slirar med sina klasskamrater 🍺 dock har jag inte hört någonting från honom, eller - han checkade in på Facebook tidigare under kvällen - och det mitt herrskap är inte vanligt för den människan, intressant.

Arbetet idag gick väl bra. Krävande ibland, mindre krävande andra gånger och ibland ganska innehållsrikt om jag säger så! Har varje fall fått ihop lite mer än 700 svenska kronor, och för en fattig student så är det ju guld 💰 värt.

Har ändrat om planerna inför morgondagen. Brukar annars gå upp vid 06:00/07:00 tiden för att åka träna/ studera. MEN imorgon tänkt jag: sova till 07:00, ta en lugn och mysig frukost hemma med kursläsning, ta den "långa" vägen till universitet då jag hoppas på störst chans till med tid för kursläsning. Universitet från 10:00 till 14:00. Sitta kvar i skolan en stund och fixa lite med examinationen till ungefär 16:30 för att sedan träna 💪🏽 och där efter bege sig hemåt för att tvätta, laga mat och storstäda!

Men först, sova 💤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229