Godmorgon.

Vi är påväg till BVC. Vilket härligt väder det är - tycker dock det är för varmt. Eller nästintill kvavt! Jag föredrar tjocktröja - väder, då ät det lagom. Nu vet man inte hur man ska klä sig, är ändå 20 grader.

Och som typ alla mina andra morgoninlägg så kommer här ett utlägg kring natten. Dinosaurien ville umgås vid 00:30 inatt. Hon ville dela huvudkudde och träna på sitt raowr - ljud. Sambon la sig på soffan. Vi testar den varianten nu. Vill hon umgås nattetid så sker det i sängen. Vi tänker oss att hon blir mindre pigg av det än att kliva upp. Funderar även (som vanligt) vad det är som gör, att hon sover oroligt och vill vara vaken?

Tänk vad underbart om någon bara kunde ge svar på ens frågar. Eller berätta för mig hur man skulle kunna göra istället? Jag förvånas över hur olika det är för alla föräldrar. Tänk de som har barn i Pennys ålder åh som sover flera timmar under natten. NJUT av det!

Fyller år snart, jag önskar mig en hel nattsömn. Skulle vara möjligt om jag tog in på hotell, utan Penny. Däremot skulle det inte vara möjligt för sambon eller någon annan. Att ge bröstmjölk/ ersättning typ varannan timma skulle ju bara vara kaos. Upp, värma, ge. Lagom när man somnat så är det ju dags igen. Men det fungerar ju för mig, så 🤷🏼‍♀️

Kanske skulle försöka trappa ner på nattamningen. Genom att gå upp och söva. Tänker att Penny skulle somna om ganska så snabbt. Kanske? Och med tiden så vaknar hon inte varje eller varannan timma utan mer normala antal gånger. Eller?

Som ni hör. Många frågor 👋🏼

  • Postad i: Penny

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229