Börjar väl inlägget med hur natten varit. Jo, sambon la sig på soffan inatt igen vid 02:00 tiden. Då hade Penny och jag varit vaken i typ en timma. Och var vaken ett bra tag efter det. Hon vaknade upp åh eftersom jag försöker hitta andra sätt än att köra in en tutte i munnen så tog jag upp henne, bytte blöja och gick omkring. Blöjbytet gjorde nog så hon vart piggare. Inatt ska jag testa napp åh fungerar inte det så ska jag plocka upp gå omkring. Det fungerar, oftast. Vilket det gjorde inatt, la ner henne och då vart hon pratglad från att ha sovit 🤦🏼‍♀️ hon är helt otrolig! Det var då sambon la sig på soffan. Vi liggammade. Sen var hon liksom vaken - men ändå inte. Hon har gaser och försöker hitta en skön sovställning på magen. Men efter ett tag somnade hon om igen.

Sov i ungefär en timma. Sen sov hon fram till 06:30 då hon ville kliva upp. Eller jag försökte liggamma då, vilket gick bra. Hade förhoppning om att hon skulle somna om - men det gjorde hon inte. Nu däremot sover hon på soffan sedan 40 minuter tillbaka..

Vi skulle egentligen till öppna förskolan. Men aktiviteten börjar nu vid 09:15. Så vi fick avboka det med mamman och hennes son som vi skulle träffa.

Istället ska vi göra oss redo för att ta bussen till BVC. Där vi ska kolla naveln och så ska jag se till så vi kan snacka sömn. Vi behöver det. Och i eftermiddag får vi se vad vi hittat på,

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229