Nalle & kroppkakorna

Den rena tvätten tog jag inte hand om och tvättmaskinen som är förberedd startade jag aldrig 🤷🏼‍♀️ tror P vaknade igen efter två timmar skönhetssömn. Åh jag fick väl fullt upp.

Som sagt är P’s garderob uppdaterad. Imorgon ska hon testa första bodyn i storlek 56. Tror det kommer vara för stort men roligt att testa. Vi varierar lite mellan 50 och 56 tänkte jag. Tills 50 kläderna har blivit för små.

Sambon kom hem. Vi funderade på middag! Att det skulle bli köpmat, var sedan länge bestämt. Men vad? Han föreslog OnlinePizza. Vi beställde från Nalle och kroppkakorna. Sambon beställde pizza och jag valde kroppkakor. Kostade ingenting extra för leverans, totalt gick det på 249:- vilket var ett bra pris!

Sen har vi bara umgåtts. P har inte riktigt varit på humör för att sova - utan mer på humör för att umgås. Men hon somnade i min famn för typ 30 minuter sedan åh sover nu i sängen.

JAG (hör & häpna) hoppas på lite sovmorgon imorgon. Längre än till 05:00 skulle ju vara fantastiskt. Men det är typ P’s mage som bestämmer det - för det är ofta vid den tiden som hon börjar krångla och låta i sängen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229