Mysigt dag

Morgonen.
Vaknade upp i lånelägenheten. Ganska ”utvilad” så utvilad man kan vara efter en veckas besök på Gotland & med ett barn som vaknar minst 4 gånger per natt åh skriker 🤷🏼‍♀️. Sambon var av någon anledning något slöare. Sprang bort till affären då vi inte hade någon frukost på plats. Började sen städa iordning. Super duktiga på att sprida ut grejer. Lillan gillar verkligen dammsugaren.

Kupan (röda korset).
Drog bort dit med mamma, sambon och lillan. Lämnade två stora påsar med kläder och skor från mammas garderob. Kollade lite snabbt där, hittade en barnleksak samt en matstol som man fäster på bordet 👏🏼. Varför kallas det förresten Kupan?

Eftermiddagen.
Käkade sen kycklingsallad. Och begav oss sen till min morfar. Därefter har vi bara varit vid mamma. Lillan och jag har badat åh jag fortsätter att bada, ensam. Snart börjar vi nog med middagen. Och så ska vi bädda iordning i vardagsrummet för oss tre. Lillan och jag sover på madrass på golvet, sambon får sova i soffan.

Vädret.
Sol men lite för blåsigt. Dock helt fantastiskt och om vädret är såhär bra, så blir liksom hela dagen det. Underbar andra dag på det nya året!

Gillar

Kommentarer