Morgon i skogen

Natten.
Här nummer en uppdatering om natten. Måste gå gnälla lite, inatt var P vaken i typ två timmar. TROR det beror på att hon vaknade vid 15:30 tiden igår 🤦🏼‍♀️. Så jävla dumt! Annars har den varit bra, förutom de för två timmarna av krångel för att få henne att somna om.

Morgonen.
Däremot så vaknade hon 06:30 eftersom hon varit vaken halva natten. Det var iofs nice! Så under morgonen har vi käkat frukost och så vart P trött vid cirka 08:00 tiden. Så vi försökte lägga henne men ICKE - det gick verkligen inte, hon ville inte sova. Så efter 40 minuter gav vi upp.

Vi målade oss lite mer röra lider och fräknar i ansiktet. Sen gick vi ut istället. Till skogen. Kollade efter grodor men såg inga, vid skogen där vi bor så ska det tydligen finnas en del. Sägs det, men...

Besökte lekparken också. Gungade. Hoppade studsmatta. Och njöt av solen. Sambon nämnde att vi kanske kunde ta med oss fika dit imorgon (beroende på väder) och hänga där en stund. Kul! Men vi får se, det är morgondagen liksom.

Bäckström.
Så P har varit vaken från den 06:30 till 12:00 på ett strålande humör. Nu hoppas vi att hon sover minst 2 timmar åh att hon vaknar super glad. Så detta kan bli en bra dag, den här också.

Nu kollar vi Bäckström. Precis ätit köttfärspaj och tänker dricka en kopp kaffe. Bara ta det lugnt innan vi ska börja med påsk käket till senare ikväll.

Gillar

Kommentarer