Mitt liv - just nu

Jag började skriva ett inlägg efter träningen idag, om hur jag ”fuskade” åh inte körde RX och lite sådant. Självklart råkade jag ta bort klägget innan jag hann publicera det, så vart smått irriterad över det och bestämde mig för att inte skriva ett nytt. Nu är jag på bättre humör för skrivandet, så testar igen. Men hoppar tränings- fusket.

Salstentan närmar sig, helst av allt vill jag ha den gjord åh självklart klara den. Ge mig och mina medstuderande E. Det är väl där mitt liv är nu, i vetenskapsteorins banor. Mitt hem åh jag håller på att förfalla, men snart eller rättare sagt på lördag klockan 18:00 (eller innan beroende på hur fort jag skriver) kliver jag ur salen åh förhoppningsvis med ett lite leende åh inte stor bölar..

Sambons och min nya rutin, varje fall nu när jag pluggar under kvällarna inför denna salstentamen. Så har vi börjat med att laga mat, direkt när han kommer hem. Idag tänkte jag börja lite innan, då jag ska koka iordning en linsgryta till pannkakorna. Så när han väl kommer hem - när det nu är? - så är de bara att göra smet och steka 🥞

Kvällen spenderad förmodligen framför studier i vanlig ordning. Sambon kör musikproduktion. Ett avsnitt utav Farmen ska vi även hinna med och sen var de väl dags att lägga sig!

Imorgon tar jag paus från crossfit. Vilodag med eventuell morgonpromenad väntar istället. Ska ju lära känna min kropp och dess dagsform åh mående, och den säger VILA - så då får det bli det. Träningsdagarna är ändå inräknande (fredag, lördag & söndag) så att jag väljer åh chilla imorgon gör nog ingenting.

Ja, såhär ser mitt liv ut just nu. Ingenting nytt ellr spännande, livet bara traskar på sitt ekorrhjul..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229