Miriam Bryant

Miriam Bryant. Vilken show - ångrar inte att jag begav mig till Gröna Lund vid 16:00 tiden även då de var lite motigt eftersom att jag var rätt så trött, men med lite makeup 💁🏼 så kommer man igång igen.

Det vart snabbmat (🍔) vilket var väldigt länge sedan, men alltså vad är det för skit egentligen? Man blir ju inte mätt. Men för att göra det billigt som möjligt och för att alla ska bli nöjda så vart det ett bra alternativ denna kväll.

Sen tog vi ett bord på en bar i närheten av scenen där Miriam Bryant skulle framträda, så sprang en vän och jag mellan vårt sällskap och på området - bland annat så besökte vi spökhuset 👻 och (haha) han som jobbade i inträdes- grejen berättade när vi kom ut igen att hans kollegor där inne var rädda för att skrämma oss, inte konstigt då jag skrek / svor som bara fasiken där inne och jag minns inte riktigt vad jag sa...

Det vart alkohol i mängder - en alkoholfri öl och kaffe för mig - samt skratt och trevliga stunder med min vän! Så kvällen har verkligen varit lyckad + ett bra framträdande 👌🏽

Ska bli skönt att komma hem och få krypa ner i sängen. Alarmet är ställt på 07:30 då jag har en del att stå i även imorgon - det ska skrivas examination hela dagen, träning eftermiddag och jobb på kvällen - om inte mitt andra jobb 👶🏼 ringer, då är det däremot jobb hela hela dagen!

Miriam Bryant 🌟

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229