Måndag - och veckoplanering

Måndag, måndag, måndag. Och dagarna fortsätter slappt och utan någon som helst stress i vardagslivet. Vad tusan är det här? Jag gör ingenting om dagarna, jag är liksom i mitt ekorrhjul utav lugn och ro egentligen. En vanlig dag numera ser ut på följande: träning och studier. Det var det, med undantag som idag - två timmar på Universitetet och kanske en eftermiddagspromenad. I två dagar har jag nu inte rört mig så mycket som jag annars brukar, minimum exklusive träningen är 10000 steg. Inte ens antal stegen har jag fått in de senaste två dygnen, och ingen träning för den delen heller..

Min vecka ser ut på följande sätt:

Tisdag: crossfit 07:00, studier, en kompis kommer 15:00, vi ska plugga och käka tacos. Sen blir det Johan Glans 19:30 på Cirkus.

Onsdag: crossfit 07:00, studier och så Svenska Sushiköket tillsammans med sambon och där efter blir det hem för att ta igen tre avsnitt utav Farmen.

Torsdag: crossfit och studier, besöka jobbet och skriva arbetsavtal.

Fredag: möta & hämta mamma vid flyget klockan 07:40 på morgonen! Där efter ska vi hem hit, käka frukost och sen besöka stan/ Skansen/ promenera vid Djurgården/ museum.

Lördag: kanske Arena Run med några vänner. Där efter middag ute på Engelen med sambon, mamma + partner.

Söndag: hänga en stund med mamma innan hon åker tillbaka till ön (kanske). Långpromenad, och en söndag hemma.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229