Mående

Natten.
Gräslig. Nu är det liksom ”bevisat”. Lillan sover fan bättre när man inte samsover. Mysigt åh vara iväg men längtar ändå hem. Hem till sina grejer och rutiner. Känns som att, lillan är mer nöjd (oftast) hemma. Men det är väl klart, det är ju där alla hennes saker är. Men det fungerar självklart super bra att vara iväg. Och det är mysigt att träffa alla. Även då jag skulle önska, att nätterna vore bättre.

Morgonen.
Eftersom det är 5 grader och ganska så trevligt väder så begav vi oss ut för en tidig morgonpromenad. Passade även på att gunga. Det gillar lillan, super glad tjej!

Lillan somnade sen i vagnen. Och då gick vi till Willys, handlade för lunch samt sådant som mamma behöver ha hemma. Vandrade sen hem igen.

Mående.
Jag mår inte så bra. Jag har ont, igen. På höger sida av kroppen, vid skuldran. Jag är förkyld, hostar, snorar, känner mig allmänt låg. Skit tråkigt!

Träning.
Nästa strong mama börjar på onsdag, tveksam till att vi kan vara med. Synd! Då det är en ny coach åh jag gärna inte vill missa. Missade de två sista gångerna. Känns tråkigt med träningen och kosten. Jag som var så igång!

Trist.
Tråkigt inlägg, men det är såhär det är just nu. Hoppas det vänder snart!

Gillar

Kommentarer