Lugnare träning?

Strong Mama.
Kanske var dumt av mig och dra åh träna idag? Får se hur detta utvecklas, känner mig inte speciellt sjukt egentligen mestadels matt. Men träningen gick ändå bra och försökte tänka på att dra ner tempo och vikter lite. På slutet numera så är det alltid nio minuters egentid som tränare säger, det innebär att man går ihop med en annan mamma. Medan en tränar i tre minuter så tar den andra hand om kidsen, sen byter man. Detta upplägg gör man tre gånger, det är ju super bra. Denna gång vart det en EMOM,

- rodd
- burpee
- thrusters med hantel

Här drog jag ner tempot på rodd. Däremot hade jag kunnat skippa burpee och gjort en lugnare variant när man kliver ut & in sen körde jag första varvet med fem kilos hantel, i varje hand. Andra varvet med tio kilos i varje hand och sista fem kilos i varje.

Nu.
Sitter på bussen hem. Lillan sov en kvart och lagom när vi kom innanför dörren så vaknade hon - som alltid. Så hon sover i vagnen nu. Man vet aldrig hur länge 🤷🏼‍♀️. Ska hem och duscha, håret och käka köttfärssås och spaghetti. Shit vad pasta jag ska äta.

Idag.
Vad vi ska hitta på mer idag, vet jag inte. Är strålande väder ☀️ så vi kommer ABSOLUT att gå ut. Vet inte om vi går till öppna förskolan vid 14:00 på deras sångstund, måste kolla så lillan är välkommen - hon börjar bli för stor för vissa aktiviteter.

Gillar

Kommentarer