Lördagkvällen - oslagbar 🔥

Gårdagen. Vart ska jag börjar? Kände mig som en tonåring på nytt - det är såhär man festar, nästan glömt hur man gjorde.

Började med att jag gick från Solberga till Kärrtorp, tror det vart ungefär 8 mil eller något. Svängde inför system i Globen 3 minuter innan det stängde också, så fick med mig lite roligare dricka än vad typ en mataffär erbjuder.

Hoppade in i bilden mot Stuvsta. Checkade in snubbens hus som vi skulle vara vi, totalt var vi typ åtta personer från boxen. Bland annat en ägare av hamburgerställe (ligger både i Farsta, Söderhallarna och nu nyöppnat i typ Helenelund). Han bistod med allt för kvällens grillning. Det serverades snacks och 3 liter prosecco och så satt vi ute, så jäkla nice verkligen 🥂

Hjälpte till med att skära upp och fixa inför middagen. Började grilla - inte jag. Alla fick varsin burgare och vi satte oss inne, plötsligt mellan den högljudda stämningen och allt skratt så är det någon som frågar, ”ska det verkligen brinna i grillen?” 🔥 tur att han vi var hos hade och visste vart brandsläckaren var någonstans, då det lätt kunde ha tagit i panelen och lågorna var ganska så massiva. Dock vart det pulver överallt - även på köttet, brödet och ingredienserna. Vilken chock för snubben som vi var hos, tyckte själv det var lite jobbigt. Tur att vi satt så vi såg - tänk om vi käkat i ett annat rum..

Vi gjorde ett försök att plocka ihop allting, tog bort det överlagret på det mesta och valde sen att steka upp burgare på spisen. En person ringde någon giftcentral för att kolla om det var okej att käka ändå. Undertiden serverades det mer och met dricka.

Ahapp, efter den spännande middagen så vart det spelet speak out. Himla massa skratt och sen vart det klassisk fest/ häng liksom. Godis skålen och chips skålarna kom fram åh då började jag snacksa, hade först tänkt att inte äta men så, eh - det är fest!

Plötsligt skulle en hem, då hon är läkare och hennes dotter hade gjort illa sig och hon skulle då åka kommunalt och ungefär samma håll som mig. Passade på att dra samtidigt, ungefär 23:30 eller något. Och här kommer då nästa grej! På min telefon står det att det ska finnas en busshållplats nära och på hennes står det långt bort. När man är i ett område där man aldrig varit förut så är det väldigt svårt att veta vilket håll man ska åt. Tänker att, jag försöker stanna en bil och frågar om vägen då både SL och Maps bara gör oss förvirrade. Så jag vinkar, ser ut ungefär som att jag vill lifta. Alla kör bara förbi.

Men så stannar det en bil, mitt äldre par. Jag frågar efter busshållplatsen, för enligt SL ska den gå om typ 8 minuter (skit bra). Hon svarar och kör sedan iväg en bit men stannar. Hon säger då att det finns två, men att hon och hennes man bara ska hämta deras son på en fest och att de bor nära den busshållplatsen och kan köra oss...

Vi kliver in. Eh, och inser att festen ligger liksom inte åt det hållet som vi då tänkt att bussen ska gå ifrån. Hon kör fel, hittar inte festen och vi inser att det kommer ta tid innan vi kommer till bussen och att vi kommer missa den. Men sitter snällt kvar, hon är den enda som kan hjälpa oss med att någorlunda hitta rätt.

Hennes son kliver in (typ min ålder) och först tror han att vi är kollegor till hans mamma. Jag förklarar att vi är tacksamma för att vi får lifta åh jag känner mig då jävla dum när jag säger det, vad fan! Man ska inte lifta liksom? Varje fall, de kör oss till en busshållplats. Och vi inser att vi missat bussen med 1 minut! VILKET SKÄMT. Så vi går, liks bra än att stå där och frysa i 30 minuter. Närmar oss Älvsjö och hittar med vägen en busshållplats som går inom ett par minuter.

Kommer hem efter typ 00:30 - och lägger mig vid 02:00, länge sedan jag varit uppe sådär länge men absolut värt det. Har skrattat så mycket och haft så himla kul ⚡️Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229