Lördag

Ännu en hetsig natt. Förstår inte varför nätterna är mer intensiva än andra? En BRA natt, då vaknar hon omkring 02:00 tiden - dricker välling sommar om och vaknar 06:00. Detta sker tyvärr väldigt sällan. Inatt krånglade hon redan vid 21:00, omkring 23:00 tiden var hon vaken 60 minuter, därefter krånglade vi ett par gånger till 🤦🏼‍♀️.

Idag är tanken att få lite ensamtid. Så jag kan typ springa, det blir inte 1 mil. Utan bara det att jag rör på mig, sist det hände var i onsdags. Är ju ett par dagar sedan.

Efter så kanske det blir lunch på café - eller hemma. Får helt enkelt se vad vi känner för. Ikväll ska vi duscha & bada. Och så blir det väl snack med hyresvärdarna, de kom hem igår efter att ha varit bortrest. Hyresvärdens bror har bott i huset undertiden, han kan inte ett ord svenska. Så har inte gått att prata med honom. Men mini har vinkar glatt, tror dock hon saknar honom som vanligtvis går omkring och fixar med huset. Han plockar alltid fram grejer till mini.

Egentligen skulle jag vilja sova, men gör väl som igår. Lägger mig vid 21:00 tiden! Det är ett måste när man har mini & när hon håller på såhär för nätterna är inte roliga...

Gillar

Kommentarer