Lördag

Natten.
Och så vaknade hon vid 03:00 tiden i natt igen åh är sådär otröstlig. Hon är ledsen, jag klappar, vyssar sängen och visar att jag finns. Hon somnar om, i 2 minuter och sen är det samma igen. Ledsen. Och jag gör samma sak, igen. Tillslut så åker hon över i vår säng och där sov hon en liten stund till innan vi gick upp vid 05:40. Från sängen alltså.. Måste vara tänder, men gör de verkligen ont samma tid varje morgon? 😂

Morgonen.
Vi är hemma, ätit frukost med musikkanal på i bakgrunden. Leker på golvet. Fixat köket. Som vanligt, en lugn morgon. Dock behövs det tips på frukost. Penny har konstigt nog slutat att äta macka hon som förr kunde trycka en hel. Och gärna mer. Nu vill hon knappt ha, inte med leverpastej, keso eller ost. Det enda som KAN gå ned är med avokado. Ska handla lingongrova idag åh se om hon är trött på brödet. Fast pålägget vill hon inte heller ha.

Mellanmål.
Jag har idétorka på mellanmål till Penny. Vad finns det mer än äggröra? Ska göra muffins i helgen på havregryn, banan och bär. Ja, men mer än så liksom? Ingen kan ju inte leva på klemmisar, även om det är SJUKT smidigt. Och smörgåsrån med smör innefattar ju knappast hela kostcirkeln.

Mat.
Penny har ju mer eller mindre levt på barnmatsburkar. MEN nu ska hon få äta vår mat. Hon får väl äta korv och köttbullar råa åh fisk får vi väl börja göra i ugnen. Tycker allt krånglar till det med stekyta och saltet. Samtidigt hon är 1 år och 1 en dag (😉) så man behöver nog inte vara lika försiktigt längre. Men självklart ska man tänka..

Idag.
Jag ska iväg och träna på lilla gymmet. Tar med lyftarskorna. Det blir uppvärmning med ski erg åh rodd. Därefter blir det både clean och snatch. Avslutar med lite simpla isoleringsövningar.

Sen vid 13:00 ska jag dra åh klippa mig. Hela lilla familjen går med, de går på promenad. Medan jag fixar mitt hår lite fräschare. Klippningen tar 10 minuter, sen är det klart. Tänker att vi efteråt kanske besöker någon lekpark, om det finns någon trevlig nära frisören.

Inga andra planer för dagen, tar lördagen lite som den kommer. Det ska vara mulet HELA dagen och 9 grader, så inget speciellt roligt väder heller.


Gillar

Kommentarer

enhemlighet
enhemlighet,
Barn ska äta salt, men man ska inte salta extra. Och stekt mat kan hon mycket väl äta. Mina har börjat fsk vid 1 år och där får dom stekt mat 🤷‍♀️ Jag var som du med Vilde, och jisses vad du kommer känna att du varit fjantig sen med nästa barn 😂 med nr 2 kör man bara 😂 tror Noah åt burkmat 10 ggr kanske 🙈
nouw.com/enhemlighet