Liten lekplats

Promenaden.
Vi hann! Var till och med på plats en kvart innan. Vart ju dock en snabb promenad, var uppvärmd åh klar när vi kom dit. På fredag ska jag gå tidigare, så kan jag gå i ett mer lugnare tempo.

Strong Mama.
Gillar den nya coachen. Och upplägget. På slutet körde vi en AMRAP på 16 minuter i team på två mammor. En tränat undertiden den andra passar barn. Super!
• 500 meter konditionsmaskin
• 40 KB squat
• 20 KB swingar
• 20 burpee

Dessutom körde vi marklyft varje minut, i 9 minuter. Körde 55 kilo. Och det kändes kul! Med tanke på, att jag för några veckor sedan höll på och avlida när jah körde 1 MR på 60 kilo 👏🏼.

Eftermiddagen.
Efter att vi kommit hem och ätit vegetarisk lunch, båda två. Och efter att jag duschat åh vi lyssnat på Babblarna med hög ljudvolym så kraschade vi båda i sängen. Vi sov i 1,5 timma 💤. Det var verkligen SÅ värt det. Underbart skönt.

Efter tidig middag, redan vid 16:00 för lillan. Så drog vi ut en stund. Besökte mataffären nedanför oss. Lillan promenerade halva biten själv! Så gulligt. På tillbaka vägen så ville hon dock mer gå på gräset vilket är ganska krångligt. Vi besökte även en liten lekpark som ligger runt hörnet vid oss, det finns en minimal rutschkana. Och ingenting annat. Men det var roande en stund. Håller på och lär lillan att man INTE ska klättra upp för rutchkana, utan att man måste gå upp för trappan. Det förstod hon efter en stund!

Ikväll.
Vi har ätit saffranslax i ugn. Och lekt alla tre på golvet, gillar sådant kvällar. När vi hinner med det.

I vanlig ordning har sambon tagit hand om köket och vardagsrum. Medan jag nattat. Nu ska vi i fortsatt vanlig ordning kolla Big Brother.

🌟.

Gillar

Kommentarer