Kroppen - efter graviditeten

Det här med ens kropp innan, under och efter graviditeten. Helt ärligt, jag tycker förändringen är SÅ fascinerande. Förstå vad den klarar av, vad den fixar sig och helt enkelt hur fantastiskt den är!

Jag har aldrig brytt mig om vad det står på vågen. Men från den dagen då jag vart gravid, så tyckte jag verkligen det var roligt att se hur mycket vikt jag skulle gå upp under graviditeten. Nu är det spännande att få se hur mycket av de kilona jag tappat, såhär två & en halv vecka efter förlossningen. Ska väga mig i veckan & sen lär det dröja innan jag väger mig igen..

Jag bryr mig faktiskt inte om hur min kropp ser ut just nu - så länge jag, sambon och Penny mår bra. Att vi får livet som tre att rulla. Det är liksom den största prioriteten.

Där emot kan jag se en förändring i och med graviditeten och förlossningen. Jag har fått bristningar på boobsen samt på både höger och vänster sida om magen. Säkert på fler ställen än vad jag vet. Min mage har såklart blivit mindre sedan förlossningen (vilket är tur 😂) men den dallrar lite.

Men det är sådant som jag inte stressar över. Finns ingen panik för något sådant. Och det är verkligen skönt! Jag tar varje dag som den kommer för att må bra & tänker inte alls på vad jag stoppar i mig eller hur jag ser ut.

Sen skulle jag vilja ha några timmar för att kunna måla naglarna & ta en lång dusch med hårinpackning - och slippa stänga av vattnet varje sekund. Men det hade jag väl (nästan) räknat med när jag skaffade barn, så det blir också en bagatell med tiden..


Gillar

Kommentarer