Kaos i trafiken

Vilken kaotisk kväll de vart pga all snö. Från mig till t- centralen brukar det ungefär ta 20 minuter, nu tog kom jag inte ens helt fram. Då bussen inte körde den väg som den brukar, då en lastbil stod över hela gatan. Så bussen körde en annan väg och efter hur lång tid som helst så stannade den utanför en tunnelbana. Då passade jag på, att ta den - och då var de självklart förseningar där också. Det har alltså varit kaos idag i kollektivtrafiken och trafiken i övrigt, bilar står överallt på fel ställe. Är påväg från stan nu, dock så kan jag inte ta bussen som vanligt från Gullmarsplan då de ställt in alla turer, så kommer behöva åka till Stureby för att ta en promenad där ifrån.

Ja. De vart ingen middag tillsammans med mina gamla klasskamrater. Då en inte kunde, den andra kunde inte ta sig från sitt ställe utan att behöva gå en jäkla bit och ja, den tredje kände jag inte skulle behöva ta sig ut i detta (mysiga) väder. Jag var ändå påväg in, eftersom att jag skulle träna - men känner hellre att man kanske kan ses när alla kan och när man kan ta sig fram utan att det ska ta över en timma.

Kidnappade istället min träningskamrat för kvällen. Vi gick ut och åt, vilket var både trevlig och gott men nu är jag fruktansvärt mätt. Så ska bli skönt komma hem och sträcka ut sig på sängen, kolls lite serie och bara slappa.

Träningen vart uppvärmning på crosstrainern, följt utav lite biceps och triceps. Imorgon är det dags för dubbelpass, det kommer jag verkligen orka efter all den mat jag ätit nu ikväll 👏🏽

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229