Julstrumpa

Natten.
Kom i sängen väldigt sent - för att vara mig, vid 23:30 låg vi i sängen. Och vem började spela Allan vid 00:00 tiden? Jo lillan såklart. Hade svårt att sova därefter. Hur som helst, fick sova varje fall till omkring 02:00 sen mellan den tiden och 04:00 har jag inte sovit mycket. Vaggat, bytt 💩, gjort magmassage och räknat hur många fönster mitt jobb har. Japp, något måste man göra när man står i köket en mörk morgon och försöker få Pen Pen att sova.

Däremot fick vi sova till 07:30 eftersom att natten varit som den vara. Brukar vara så. En ganska schysst natt - då är det en tidig morgon. En dålig natt lite ”sovmorgon”.

Julstrumpa.
Tradition så firar man jul i Wales den 25 december. Så julstrumpan ska man egentligen öppna imorgon. Men nu när vi har en liten så har vi skapat en egen tradition. Hon får en klapp på morgonen & det är den som ligger i strumpan. Då slipper man tjatet kanske när de är äldre, att de vill öppna paket. Då får de roa sig med den som ligger där i. Så denna morgon fick hon en igelkott på hjul åh drar man den på golvet bakåt och släpper så åker den framåt.

Som sagt. Den grejen samt en Rubendocka är de paket hon får av oss i år. Snart ska vi äta på risgrynsgröt.

Gillar

Kommentarer