Ingen stress - kaffepaus

Händer väldigt sällan att jag ensam tar en kaffe, men idag hände det. Syster och systers sambos flyg är sjukt försenat, hade allting rullar på som det skulle så hade vi redan suttit på Babbel tillsammans. Men pga förseningar så har de precis kommit till Stockholm åh nu hoppas jag att trafiken från Bromma rullar...

Redovisningen är gjord ✔️ ingen aning om hur det gått, ska som sagt skriva en individuell uppgift också - och ja, jag kan - om jag känner för det - klanka lite på dem i min grupp, för det har ju inte engagerat sig på bästa sätt. Samtidigt är jag inte den som vill förstöra för någon annan heller, fock ska de inte glida på ett bananskal genom kursens alla moment vilket de mer eller mindre faktiskt har gjort. Får se vad jag skriver, skriver den senare ikväll.

Jobb vid 16:30. Måste hem innan för att hämta med andra kläder och en matlåda, blir nog tonfisk med något tillbehör eller en vegetarisk färdig köprätt, kommer säkert vara super mätt efter lunchen nu.

ÄNTLIGEN har jag ett lugn inom mig. Vet inte vad de varit, men har känt mig stressad förmodligen över redovisningen. Och jag har två dagar kvar att fixa med examinationen och ja, sen på fredag är kursen över och det är plötsligt helg igen!

Gillar

Kommentarer