ICA hemleverans

Håller på och försöker natta barn. Tänker att hon varit vaken mestadels av dagen - som ofta. Så hon borde vara trött, eller vi vet att hon är det. Bara svårt att komma till ro. Och vem har inte det i denna värme? Helt otroligt. Kommer förmodligen tjata om detta väder tills det blir svalare!

Ica hemleveransen kom varje fall. Trodde jag skulle behöva springa ner till poeten för att hämta varorna då den är låst MEN leveranspersonen hade smitit in när dörren varit öppen. Så plötsligt knackade det på dörren.

Fick nog allting. En vara har vi dock köpt fel. Kaffet råkade vi köpa som hela bönor och inte färdig malen. Vilket var lite klantigt. Däremot fick vi med en vattenmelon som vi inte beställt. Tack tack! Kommer absolut fortsätta med detta. Kostade ingenting heller om man beställde över 1500:- kronor så det var ju bra.

OM P nu somnar. Så ska jag ställa mig i duschen åh verkligen stå där, ett tag. Göra hårinpackning, ansiktsmask och bara njuta. Utav en kall jäkla dusch. Sen är tanken att vi ska försöka kolla en film tillsammans. Men som sagt, allt detta OM P lyckas varva ner och somna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229