Ibland alltså..

Sambon är fasiken en bra person på att övertala mig. Han mötte mig vid bussen, och vi hade bestämt över sms att vi skulle handla "något lätt" (som vi säger) att äta och det betydde i detta fall pizza 🍕 för sambon och ost- och skinksallad för mig. Men, så kom vi till det här med tvättiden och självklart vart den uppskjuten, eftersom att vi ska sova vid sambons föräldrar från torsdag till söndag så har vi tillgång till tvättmaskin och torktumlare där. Så han lovade att imorgon - så ska han hämta bilen vid sina föräldrar - köra hit och ta med sig tvätt tillbaka dit, intressant och se!

Vi petade även om att ta en promenad, men inte ens det vart av. Då undrar ni säker vad vi gjort? Jo, vi har myst- myst och åter myst. Sambon har även fixat lite med sin låt han håller på att skapa 🎤 och jag, ja jag har bara varit - ansiktsmask, kollat kommande kurser (jissus) skickat sms och tagit det lugnt.

Nu strax ska jag sova, alarmet ringer imorgon vid 05:30! Imorgon väntas en kort dag på praktiken, och så ska jag träna! Längtar redan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229