Husvisning - nu båten

Sitter på båten - påväg hem till Stockholm igen, kommer nog gunga en aning och hoppas att sambon klara sig bra. Han är trött och tänker nog ta en powernap vilket är till hans fördel då han lätt blir åksjuk.

Idag har vi umgåtts med syster. Eller sambon och jag körde en lunch på Espresso House, vart en focaccia med kyckling och mozzarella och en juice åh sen när vi drog där ifrån så vart de även en tomtelatte. Nu är det stop med bröd och grejer från Espresso House, blivit FÖR MYCKET utav båda..

Vi har även varit och kollat på ett hus i Follingbo för sju miljoner (endast för kul alltså). Ingenting i min smak, för stor tomt med stall och neh. Jag har några ”kriterier” dvs husets utformning och så vill jag ha brutet tak - tror jag man kallar det? Tycker det är så sketans snyggt!

Nu slankat kolla film och vänta tills klockan blir 19:45 så vi kan få kliva ah och ta pendeltåget. Pendeltåget går 20:10 (tror jag) och när vi kommer till Älvsjö så ska vi dra till affären, tomt i kylskåpet så behöver lite inför frukosten imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229