Hemma från Farsta

Hemma.
Och så var man hemma, sitter och äter lunch. Och vilar benen. Gick från Farsta - hem. Det tog 1 timma och 30 minuter, 9 kilometer vart det. Vart en liten omväg, då det egentligen skulle ha gått snabbare att gå genom Älvsjö. Men då skulle jag behövt åka hiss och så är det mycket folk, så tänkte att det inte vore en bra idé för då skulle Penny vaknat. Snart har hon sovit i två timmar, så nu är det dock dags att vakna. Hör hur hon ordnar och drömmer i vagnen, som står i hallen. Tänker ta hand om de blöta badkläderna efter detta inlägg och när lunchen är slut. Så då kommer hon säkerligen vakna?

Simhall.
Bussresan gick super! Nästan inga folk alls. Och Penny sov. Hon sov dessutom en stund till efter vi klivit av, så jag kunde ta en kort promenad vid vattnet. Vid Farstanäs, eller vad det nu heter?

Vi åt mellis innan vi gick in i omklädningsrummet. Penny har varit på STRÅLANDE humör HELA TIDEN. Dock klämde hon fingret lite i bygeln på vagnen precis när vi skulle gå åh vart lite ledsen. Men annars har hon varit glad varenda sekund. Verkligen så roligt att hon gillade det. Kommer absolut göra om det, snarast.

Nu.
Får se vad vi hittar på? Det är sångstund vid 14:00 i parken, om vi känner oss reda för det. Så går vi. Annars äter vi mellanmål hemma och så går vi ut en sväng efter det. För ut måste vi, kan INTE sitta hemma med Penny i flera timmar.

Inte konstigt att jag tycker Penny har svårt att sitta stilla. Tror inte äpplet faller så långt från trädet, som man brukar säga..

Gillar

Kommentarer