Gymmet - och nu kvällsmys

Kom nog till gymmet vid 15:00 tiden. Tränade ett tag, vet inte vart tiden tar vägen? Har svårt att slita mig, så kom där ifrån omkring 16:30 tiden. Körde mestadels clean, ynka 23 kilo. Behöver öva - är så trött i den och liknande övningar. Där emot var det ett nytt PR i knäböj/ knäpress maskinen, 125 kilo om jag räknat rätt. Ett sett med 7 rep.

Där efter gick jag förbi affären en snabbis. Handlade kyckling till middagen. Hem för att laga åh äta, och sen har jag nästan skrivit klart uppgift A. Imorgon ska uppgift B och så på söndag ska A och C vara helt klara.

Under kvällen har sambon och jag varit sådär busiga åh sprungit ner till affären. Det vart några nävar nötter och mandariner 🍊 vi tog vårt helgmys nu såhär mitt i veckan, eftersom att vi inte ses under helgen alls.

Nu ska vi ta hand om tvätten som hänger från igår och den rena som ligger i tvättmaskinen för att hängas. Sen ska vi lägga oss för att lyssna på rättegångspodden. Och i vanlig ordning kommer jag väl somna efter fem minuter 🌟

Gillar

Kommentarer