Grinigt humör

Öppna förskolan.
Penny sov i TVÅ TIMMAR. Vid 13:45 så väckte jag henne - annars hade hon absolut kunnat sova mer. Humöret hon vaknade på, var inte speciellt bra. Men efter en stund så piggnade hon till. Det vart sångstund på öppna förskolan. Och sen lek i parken. Supernöjd tjej!

Kvällen.
Vi har ikväll dammsugit av lite här hemma. Men mestadels har jag bara varit en närvarande mamma, då Penny velat sitta i mitt knä HELA tiden. Sambon försöker att locka med det mesta men nope, det är bara jag som gäller..

Humöret sprack helt åt helvete när hon inte fick gå ut på balkongen. Kunde trösta en stund med fryst mango. Men ja, det har varit gnälligt här hemma. Hon har nog varit super trött!

Läggning.
Men så kommer man till läggningen. Hennes ögon är röda, hon är gnällig & har utbrott - hon är trött. Kommer gå snabbt att lägga henne. Och lägg ingen tar typ 30 minuter? Alltså. Det är ju.. Hon gör ALLT hon kan för att vara vaken. Står på huvudet, slår med fötterna mot spjälsängen och sticker ut fötterna genom gallret, sittandes. Alltså...

Nu.
Sambon har precis kommit tillbaks hem från sin joggningtur. Och nu gör olika övningar, hör hur han flåsar. Jag ska plocka fram lite middag & fixa med sådant.

Tv.
Sen slår vi oss ned i soffan. Igår var det Big Brother finalen, jag sov. Men kunde ju lika gärna se idag vem som vann. Sami 🌟. Och så pågår Robinson final nu. Kanske skulle börja kolla. Eller om vi ska börja se en annan serie på SVT. Mer om den i ett annat inlägg OM den är värld att kolla på.

Gillar

Kommentarer