Godmorgon - lördag

Lördagmorgon.

Tvättmaskin startad, köket är kaos, jag har ätit fusket, sambon och Penny ligger åh sover inne i sängen. Kollar Kate Plus 8 - hon fick först två tvillingar, sen sexlingar! Galet. Jag kan tycka det är tufft med en...

Dagarna fortsätter vara växlande molniga med sol då och då ⛅️Det gör faktiskt ingenting! Känner då ingen stress för att komma ut, utan kan vara inne med gott samvete.

Funderar på att köpa Semper maggropar åt Penny. Ursäkta men hon bajsar hela hela tiden, men det ser liksom tufft ur för henne. Så tänker att det kanske kan lätta på trycket lite, så kanske hon slipper hålla på och krångla som hon gör. Nu när hon får d- droppar så har jag förstått det som att det kan vara tufft med magen.

Idag ska vi plocka här hemma, vi ska fixa försäkringskassan, promenad och så ska Penny bada. Det var väl det - och umgås! Sambon är förhoppningsvis på bättre humör idag än igår kväll. Sällan han är på dåligt humör, men det händer!

Gillar

Kommentarer

enhemlighet
enhemlighet,
Vanligt dock att de bajsar hela tiden så här i början, men testa absolut magdroppar om det verkar jobbigt för henne 😊nouw.com/enhemlighet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229