Fredagslek

Playdate.
Hemma vid Sara & Jamie vart det lek, även Emilia & Elton var också där. Super kul. Dessutom bjöds det på god kycklingpaj. Och så var det de här med fikabrödet som jag köpt. Kollade lite snabbt att det INTE skulle vara nötter - men så lämnar jag över saffranslängden åh direkt så kunde Sara se att det var mandel på 🤦🏼‍♀️. Vad fan!

Lite sömn.
Lillan sov endast 20 minuter under förmiddagen! Men hade ett gott humör hemma vid Sara & Jamie. Nu har hon sovit i snart 2 timmar. De sägs att de helst ska sova den längsta stunden under förmiddagen, vilket de brukar vara här. Spännande och se hur nu kvällen & natten blir? Slutat att bry mig lite om, hur man bör göra. Men lite påverkas jag visst ändå. Så länge hon vaknar snart, så tänker jag att de ändå borde vara lugnt. Någon gång blir hon väl trött och ja, nätterna är ju ändå knas.

Amning.
Idag har vi ammat en gång. EN GÅNG! Det är galet. Hon visar inga som helst tecken på att hon vill. På nätterna är det dock en större hobby än att sova. Känns lite sorgset, att hon inte ens visar att hon vill ha? Haha.

Nu.
Ska plocka iordning här hemma. Sprang förut upp med alla matvaror snabbt, slängde in kylvaror i kylen och sen lät jag resten stå på golvet. Vi tog en sväng med barnvagnarna efter vi ätit lunch. Så lämnade grejerna hemma. Vi gick förbi Coop (igen) så handlade mer grejer. Dock bara saker som vi behövde typ blöjor. Och nötter med kakao för 34 kronor. Åh jag som förvånas över att matkontot är så mycket. Finns ABSOLUT en viss förklaring.

Gillar

Kommentarer