Fredagseftermiddagen

Kristallparken.
Promenerade till parken utanför oss. Påväg dit stannade vi i en affär och jag handlade en glass som jag mumsade på. Lillan fick klemmis i vagnen. Ogillar att hon äter där, men ibland så..

I parken var det vi - och alla andra. Vi tittade på hönorna och hönsen. Hoppade studsmatta. Och gungade. Ungefär som vanligt. Super kul och trevligt!

Kvällen.
Sen vart det middag och lugn kväll hemma. Tappade upp ett bad åt lillan. Med badankor och skum. Hon satt i badkaret i 45 minuter, men det var inte för hon ville gå upp - jag plockade upp henne. Hon älskar det verkligen! Skulle så gärna vilja gå till ett badhus, men kanske inte i dessa tider.

Nattningen gick helt okej. Inte speciellt lång tid. Däremot sover hon lite oroligt. Hoppas inte det påverkar natten. Men det får vi se.

Tänker lägga mig nu också och sova. Men egentligen skulle jag kunnat ikapp lite serier. Men helt ärligt, jag orkar inte.

Steg.
Prioriterar sömn. Och när jag la mig ner nu i sängen och slappnade av så känns det verkligen i benen från dagen. Jag har gått 20,7 kilometer och 20 197 steg. Känns bra, då mitt mål är tiotusen.

Gillar

Kommentarer