Fredagkväll - nu sova

Vid 17:00 ringde sambon och meddelade att kvällens planer var inställda & han var påväg hem - lycklig jag vart 🙌🏼 inte behöva sitta ensam, tycker inte det är speciellt roligt, gör det en del om dagarna. Det räcker så!

Vi drog till affären. Handlade middag och även ingredienser inför imorgon. Hem och lagade fyllda lövbiffar med tillbehör. Slog oss sen ner i soffan och kollade första avsnittet av Leaving Neverland. Spännande & tragiskt att se. Ska kolla avsnitt 2 på söndag.

Käkat dadelbollarna jag gjorde idag - god. Och druckit te har jag också gjort nu under kvällen. En riktig soft fredag. Nu har vi precis lagt oss i sängen och jag har ont i ryggslutet. Skönt att få lägga sig raklång på sängen och sträcka ut sig, dock kommer jag lägga mig på sidan om en stund och krama min gravidkudde. Som gravid ska man ju inte sova på rygg - har jag hört.. Gjorde jag alltid förr, innan mitt gravida tillstånd.

Natti natti 🌟

Gillar

Kommentarer

enhemlighet
enhemlighet,
Varför ska man inte sova på rygg? 😱 I slutet sov jag nästan sittande för att kunna andas 😂 nouw.com/enhemlighet
klivinihemligheten
klivinihemligheten,
inte riktigt hundr, men för att syret till barnet typ kan bli sämre? Åh fyfan... Hade blivit knäpp 🙄nouw.com/klivinihemligheten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229