Dagen har gått i ett, knappt hunnit att sitta ner.

Morgonen började med att Penny ville kliva upp vid 05:30. Vi åt frukost - jag en macka och hon sin gröt. Eller frukost åh frukost, hon äter smakportioner.

Härligt tänkte jag, att hon ändå vakande så tidigt. Då kommer hon somna snabbt när jag lägger ner henne i barnvagnen vid 07:15 / 07:30 tiden. Lagom när vi kommit utanför porten så inser jag, att det regnar 🤦🏼‍♀️ in igen för byta av kläder åh så iväg.

Frukost på jobbet väntar. Väl påväg till jobbet så möter jag en cyklist som berättar att ett träd ligger mitt i vägen dvs att jag inte kommer komma förbi med barnvagnen. Så fick ta en omväg. Halvt stressad då frukosten på jobbet börjar 08:00 samt en halvt otålig Penny i vagnen.

Väl på jobbet - så har Penny somnat. Jag är klibbig och svettig men hinner varje fall trycka några mackor och dricka en kopp kaffe. Innan mina kollegor går iväg för att sitta allihop på en mindre introduktion / föreläsning om vad de ska diskutera & jobba med i sina arbetslag. Jag har alltid gillat detta dagar åh även APT. Går igång på allt som har med skrift, texter, diskussioner och tankeverksamhet.

Jag gick sen över till det huset där jag jobbar, för att spana in renoveringen. Gick även runt till de olika arbetslagen åh la min näsa i blöt och kom med lite tänkande till arbetsprocess och liknande.

Tillbaka för lunch. Och Penny fick sig en massa gos med olika människor. Hennes humör var på topp. Så det var ju härligt! Men efter ett tag så kände jag mig nöjd, så vid 13:00 tiden sa vi bye bye till kollegorna.

Och begav oss till Bandhagen. Handlade sallad till middag. För mig & svärföräldrarna. Sen hade jag en vision om Penny OCH JAG skulle sova ett par timmar, eftersom det har varit en dag med många nya möten osv. Och att hon skulle vara trött. Nope, det var hon inte - hon ville hellre rulla runt i sängen och hänga med farfar.

Hur som helst. Efter ett par timmar vid svärföräldrarna. Så mötte jag sambon på bussen åh vi begav oss hemåt. Nu är vi alla hemma & ska faktiskt sova. Varit en lång dag för oss alla!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229