Fredag eftermiddag


Förmiddagen var suverän, eftermiddagen inte lika. Jissus vilket humör & så vill hon bli buren, både hemma och ute. Det var en period när hon konstant hängde på höften, en tid INNAN hon kunde gå. Länge sedan alltså. Men nu i eftermiddag, hela tiden. Och så MÅSTE det vara tänder påväg, hon äter upp hela handen...

Vi har varje fall varit och sorterat skräpet, besökt mataffären, Andra Varvet och en lekpark i Högdalen. I det stora hela, en toppen dag.

Så har hon inte velat ha sin kvällsgröt de två senaste kvällarna. Funderar på att ge havregrynsgröt, det får hon till frukost - det kan hon få innan läggning också. Och typ smörgås. Ger ännu Sempers gröt för sen innehåller massa bra vitaminer m.m i och för sig så mixar jag pumpa & solroskärnor samt paltbröd och stör över hennes morgongröt. Skulle kunna göra lika med hennes kvällsgröt.

Jag har ätit SÅ dåligt idag. Frukost, som vanligt. Till lunch, soppa och fyra mackor. Mellanmål en ProPud åh så till middag vart det kyckling med stekt ris, kokta grönsaker, avokado och hummus åh så nu här i soffan en barebells bar. Känns som jag gått och småätit HELA dagen.

Väntar på 🍒 - vet inte vart den är? 🤷🏼‍♀️ inte direkt punktligt. Kan förklara min hunger samt min opedagogiska sida denna eftermiddag.

Att leka med löv är dock super kul! ❤️

Gillar

Kommentarer