Föreläsning - igen, igen och igen

Jag har suttit med samma onlineföreläsning HELA dagen, och egentligen är den bara 90 minuter. Men jag har gjort massa annat som gör att jag måste spola tillbaka/ eller pausa - typ som nu, hänger ju inte alls med nu pga att jag skriver detta.. Det är vad jag gjort idag! Och att äta.

Är trött, vilket gör att när man är hemma så äter man. Äpple, en halv bar och en pudding med blåbär och jag skulle ABSOLUT kunna käka mer, men får tusan hålla mig nu tills middagen! Nackdelen med att vara hemma, man sitter ner i timmar och äter. Bättre när man drar av ett crossfitpass klockan 07:00 sen kommer man hem och äter frukost vid 09:30 och sen lunch tre timmar efter, och ja allting faller så bra i tiden och jag är inte lika hungrig då! Denna dag har ju varit helt rubbad var gäller tider och att äta!

Varje fall, har pratat med personen jag ska träna med. Hon är också otaggad, men börjar dock bli mer och mer taggad. Lite musik i öronen och en kort promenad till pendeltåget kanske gör mig mer motivrad. Hinner dock fixa lite i sovrummet innan jag måste gå vid 16:15, tänkte bädda rent & ta hand om den rena tvätten. Sängkläderna blir via blåa utav, ser ut som vi typ är iskalla - behöver visst tvätta sängkläderna ännu flera gånger.

Men först ska jag lyssna klart på föreläsningen, måste dock spola tillbaka, igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229