Fixar dag

Min kropp.
Känner mig hängigare nu - än vad jag gjorde tidigare idag. Nyser, tung i huvudet, halsont osv. HOPPAS detta är de som lillan haft/har och att hon är på bättringsvägen och jag åkt på hennes. Så jag inte smittar henne.

Pen Pen.
Som jag skrev tidigare, så hade hon 38.4 i temp. MÅSTW ha berott på att hon härjat omkring i sängen. För sen hade hon 37.4 (typ). Hennes temperatur är bra underlig. Den hoppar verkligen. Dessutom så är hon som vanligt, full rulle liksom.

Tupplur.
Medan sambon var iväg bland alla andra som är ute i sista minuten för att handla. Så sov lillan och jag en stund, hon i nästan 1,5 timma och jag i 45 minuter.

Kläder.
Sen har vi rensat kläder. Tre Ikea påsar sammanlagt. Känns skönt - kläder som vi ALDRIG kommer använda. Dessutom rensade vi skor. Och tog bort skohyllan i hallen.

Mataffären.
Sen drog vi till mataffären. Det blir salladsbar till middag. Ingen orkar annat. Eller sambon ska äta korv med bröd. Och jag sallad. Vi åt en stor lunch, så nu är ingen hungrig. Dessutom tryckte jag 16 - SEXTONSTYCKEN chokladbitar. Sambon hade med sig den från jobbet, en present. Jag öppnade den åh åt upp allt på mindre ön tio minuter. Borde få en medalj 🏅 .

Jysk.
Handlade även ett sådant där underlägg som man brukar ha för kontorsstolar med hjul. Men vi har den i hallen för barnvagnen, så ju kan det droppa på hur mycket som helst. Golvet kommer inte skadas.

Ikväll.
Några vänner till oss frågade om vi alla skulle ses för middag och häng. Men... De har inte barn - och det krävs planering. Och jo visst, sambon skulle kunna dra iväg. MEN han var inte speciellt sugen, jag känner mig sjukt sunkig & ingen barnvakt har vi. Dessutom ska vi flänga tillräckligt dagarna framöver. Så vi kände bara för att vara hemma.

Gillar

Kommentarer

mammagiuly
mammagiuly,