Febriga spädbarn?

Vi har inte gjort mycket idag, behöver väl sådana dagar också. Känna att man har ledigt ibland också. Sambon har tagit P mycket, har knappt burit på henne idag.

Vi har kollat film och serie under förmiddagen - och eftermiddagen. Varit på promenad. Och sambon har lagat värsta middagen som vi ska äta när P somnat, håller på åh nattar henne nu. Om hon somnar...

Imorgon ska det bli svalare. Och det gör mig ingenting då jag tycker P är extremt klibbig åh varm mellanåt. Det gör mig stressad då jag inte vet om hon har feber eller inte. Termometern visar 37.5 och så blir den röd, vilket indikerar på feber. Samtidigt står det på 1177 att det ska vara 38 för feber. Har även varit inne i Facebook gruppen som jag är med i, för oss som fått barn nu i april 2019. Och där delar många med sig av sina erfarenheter dels att bara för att de har feber så behöver det inte vara illa. Man ska gå på allmäntillståndet. Hon är glad, har sovit mer idag än vad hon gjort under dagarna denna vecka - samtidigt har hon perioder, vissa dagar sover hon mer än andra. Hon är klibbig åh varm, kan bero på det extrema varma vädret? Och hon äter väl som hon brukar, idag kanske lite oftare då jag erbjuder boob mer då det är varmt..

Får helt enkelt vaka över henne som man alltid annars gör. Och bara hoppas på att det inte är något knas..


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229