Eftermiddagen

Sov.
Under förmiddagen fick jag väcka lillan åh även så under eftermiddagens tupplur. Då sov hon nästan i två timmar, sen väckte jag henne. Och då ville hon knappt vakna, sjukt svårt var det att få henne åh vilja kliva upp 🤷🏼‍♀️.

I och med att hon sovit så mycket under dagen. Och att hon varit lite orolig. Så tänker jag att natten kommer bli knasig dvs vakna 21:30 och flera gånger.

Ersättning & välling.
Borde kanske förberedda med ersättning eller välling, som jag kan ge under natten. Om jag skulle märka att det inte fungerar att endast tutta. Samtidigt så vill jag inte börja med ytterligare en grej som man sen måste vänja av. Tänker att hon inte behöver dricka en flaska mitt under natten?

Sara & Jamie.
När jag väckt lillan så drog jag på henne (och mig) ytterkläderna direkt. Och så gick vi bort till Sara & Jamie, i regnet. Drack kaffe åh lekte. Och innan vi gick därifrån så fick vi med oss ett badkar. En OK Baby, sjukt smidig!

Bada.
Så vi gick hem åh så försökte jag få i henne lite att äta, men nja. Det gick inte. Så vi tog ett bad istället, vilket hon tyckte var SÅ skönt och roligt! Vet inte hur länge hon badade, men säkert en 30 minuter.

Läggning.
Ikväll somnade hon vid 19:30. Var roligt åh se vad hon pysslade med i sin säng. Vi har övat på att klappa händerna nu under kvällen, tolkar det som att de var en grej hon övade på. Men hon har en egen variation på hur man klappar händerna. Hur som helst. Gillar läggningen mer nu än innan. Om inte annat så är det skönt för våra ryggar, hehe.

Nu.
Ska fixa och packa iordning inför imorgon. Väntas strong mama åh under eftermiddagen får vi se vad vi gör. Kanske skulle ta och sova när hon gör det. Ska ju ändå regna hela dagen imorgon, så kan lika gärna ta och sova lite då också..

Gillar

Kommentarer