Crossfit - nu lunch

Påväg hem från dagens träning. Tyckte det var ett roligt upplägg åh var inte sådär katastrofalt trött, utan hittade ett bra tempo genom hela passet.

Ungefär såhär kan jag förklara upplägget på passet 👇🏼

Började med 1 power clean, körde sen 1 power clean och 2 push ups, började sen om på 1 power clean sen 2 push ups åh sen 3 wall balls, började sen om på 1 power clean därefter 2 push ups åh sen 3 wall balls och 4 burpees. Började alltså om på varje ny övning och hela vägen ner till botten. Väl på botten så körde vi samma sak fast då baklänges. Klar på cirka 37 minuter! Hon jag körde mer har jag inte tränat med sedan länge, så var väldigt roligt att umgås med henne också.

Nu ska jag hem med lunch till min sjuks sambo. Blir grillad kyckling och potatissallad, jag åt tre knäckemackor mer messmör efter träningen. Kan väl inte påstå att messmör är en favorit, men fick ett infall och ville testa och nu tänker jag inte kasta förpackningen tills den är tom.

Sambon har inte feber nu - varje fall inte i morse, men blir ändå ta en lugn dag tillsammans. Ska plocka lite hemma och fixa med sådant som man inte hinner/ orkar med i veckan. Handla måste vi också göra dels till middagen ikväll men också för att det ekar tomt om vissa basvaror.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229