COVID - 19

Det här inlägget kan ju verkligen sluta hur som helst. Jag är irriterad. Fruktansvärt. Och jag vill så gärna bara vara egoist och göra precis tvärtom än vad som sägs. Jag VILL åka till Gotland i sommar. Jag har haft så STORA visioner för Penny i sommar men nu, på grund av COVID - 19 så förstörs allt.

Jag hade sett fram emot att åka ner hela familjen, till vackra vackra Gotland. Se min mamma och Penny umgås, se henne få leka med sin kusin, träffa min syster. Leka i Almedalen. Äta glass på glassmagasinet. Vara ute i Burgvsik, låta Penny leka med alla barn som finns där. Se henne kunna springa omkring fritt på tomten, eftersom hon älskar att vara ute. Njuta av mysiga kvällar med vänner. Få bebisgosa. Kunna njuta.

MEN. Att åka bil mer än två timmar är big no no. Det innebär att vi blir fast här i Stockholm. HELA jävla sommaren ska jag alltså gå runt och känna mig kass som person över att vi bor i Stockholm & inte på Gotland. Det dåliga samvetet kring att man inte kan träffa nära och kära. Att man inte finns där, fysiskt. FAN - rent utsagt.

Hoppas innerligt att detta ändras. För jag kommer ju grina som bara fasiken om jag inte får träffa mamma, syster & vänner.

Vet egentligen inte hur mer jag ska uttrycka mig. Tror ni förstår poängen, jag är less. Less på att bli begränsad, inte kunna njuta av föräldraledigheten, att inte kunna stimulera mitt barn & att inte få träffas.

Gillar

Kommentarer