Campingkväll - vill ha vardag

Vi mötte upp en kompis nere vid hamnen, sambon badade åh vi satt och pratade undertiden. Tror det var skönt för honom och hans bränna. Vidare till campingen där vi suttit fram tills nu, är påväg hemåt. Ganska seg faktiskt. Tryckte en daimglass och en skål med saltade jordnötter ikväll också. Idag har verkligen ätit utöver det normala (för mig) och nej gillar inte flippade kvällar som detta. Gör mig smått besviken faktiskt, eftersom mitt senaste inlägg handlade just om onyttigheter.

Är generellt ganska så mätt på vad landet erbjuder - varje fall just nu - det kan bli lite för mycket utav allt. Mycket mat, sena kvällar, man ska vara social och allt det där! Vad hände med en hederlig film i soffan? Eller ett hårt svettigt och äckligt träningspass? Jag vet att sådana här tillfällen hör sommaren till, men det skadar inte om man kunde kombinera alla dessa händelser under dagarna. Riktigt så fungerar det inte.

Kommer börja min morgon med promenad. I need it! Kommer dessutom vara den som vaknar först imorgon, sambon lär väl sova antar jag. Eftersom det ska vara bra väder imorgon så, kan jag njuta utav det och en podd 🙌🏻

Natti natti 🌟

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229